Winterzeil zwembad

    Levertijd:10-14 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Zwembad winterafdekkking. Winterzeil nodig voor uw zwembad ?
Wij leveren maatwerk winterzeil voor uw zwembad al vanaf slechts € 12,65 - / m²

WINTERZEIL VOOR UW ZWEMBAD.

Uw zwembad in de wintermaanden afdekken doet u beste met een winterzeil gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal voorzien van een strook gaas. U kunt het water de gehele wintermaanden in het zwembad laten en u voorkomt vervuiling. Wij maken enkel in hoge kwaliteit in eigen atelier uw winterzeil voor het zwembad af te dekken in de wintermaanden van een PVC zeil.

Een winterzeil van PVC als zwembadafdekking.
Het winterzeil wordt gemaakt van zwaar hoogwaardig Italiaans PVC materiaal (650 grams / m² zwaar). Voorzien een gelaste gaasstrook gecentreerd in het winterzeil. Deze gaasstrook is fijnmazig, hierdoor loopt regen en smeltwater gemakkelijk het zwembad in, echter bladeren en andere vervuiling blijft achter op deze gaasstrook. U heeft dus minder vervuiling van het water. Doordat het winterzeil zorgt dat het goed donker blijft in het zwembad heeft u aanzienlijk minder algengroei in vergelijking met gebruik van helemaal geen of enkel een bladeren net.

Winterzeil maatwerk.

Het winterzeil dient minimaal een 35 cm aan elke zijde groter te zijn dan uw zwembad. Indien een verhoogde boordrand heeft rondom het bad kan het winterzeil beste evengroot zijn als de buitenste rand. Wij maken het winterzeil met een versterkte rand. Hiertoe gebruiken we een zwarte PVC strook welke om de rand wordt heengeslagen en wordt vastgestikt. In deze rand komen verdeelt een aanzienlijke hoeveelheid ringen om het winterzeil geheel strak over uw zwembad te kunnen spannen. Desgewenst kunnen wij spanners meeleveren om het winterzeil te bevestigen. U kunt kiezen uit de kleuren antraciet / grijs of groen.

Voor een vrijblijvende prijsopgaaf stuurt u dan een email naar; info@aghsupport.nl