Warmte pomp!

Nieuw
  Levertijd:uit voorraad - gratis verzonden
Bestel
 • Beschrijving

Nieuw in ons assortiment, één van de beste warmtepompen voor zwembaden. Geschikt voor zwembaden tot maximaal 45 m³

Indien samen gekocht met een maatwerkzeil kunnen wij enige korting geven!

Zwembad warmtepomp, nu nieuw in ons assortiment.

Wij bieden een kwalitatief hoogstaande full Inverter zwembad warmtepomp van 9 KW aan. In "silence" uitvoering, voorzien van WIFI module.

Deze inverter zwembadwarmtepomp

heeft als eigenschap;
 • Aluminium behuizing.
  Erg hoog rendement
  Laag geluidsniveau (28dB(A), ECO silence)
  Intelligent regelsysteem
  Beheer sturing via wifi module.

De full inverter warmtepomp is voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van warmtepompen, compressoren en ventilatoren in combinatie met de laatste nieuwe intelligente regeltechnieken (software). 

De full inverter warmtepomp regelt het warmtevermogen tussen 25% en 100% automatisch, afhankelijk van de vraag van het zwembadwater. Het grootste gedeelte van de tijd zal de warmtepomp op een gemiddeld of laag toerental lopen voor een optimaal rendement. Als de full inverter warmtepomp draait op midden of laag toerental blijft de zwembadtemperatuur constant.

Laag geluidsniveau.

De geluidsafgifte van de warmtepomp is in deze situatie erg laag. De full inverter warmtepomp heeft een gemiddeld rendement (COP) tussen 6 en 8 bij een luchttemperatuur van 15˚C en een watertemperatuur van 26˚C en een luchtvochtigheid van 70%. De full inverter warmtepomp is de meest energiezuinige oplossing met een optimaal comfort.

Warmtepomp met hoog rendement.

Door de krachtige Mitsubitshi inverter in combinatie met intelligente regeltechnieken kan de full inverter warmtepomp een rendement (COP) behalen van wel 13,6. Doordat de full inverter warmtepomp zelden op 100% van zijn vermogen draait ligt het geluidsniveau van deze full inverter zeer laag. Voor nachtsituaties kan het geluidsniveau middels de silence mode worden teruggebracht tot wel 24 dB (A), hetzelfde geluidsniveau als fluisteren! Geluidsindicatie aangegeven middels teken in standard mode en silence mode (10m afstand).

Onze prijs voor deze Full Inverter silence warmtepomp slechts € 2149,- inclusief de btw.

Klik hier voor een datasheet van deze warmtepomp.