Maatwerk zomerzeil

Vanaf slechts
    Levertijd:10-12 werkdagen
  • Beschrijving

Maatwerk zwembad afdekking van noppenfolie. Wij maken seizoen 2022 uitsluitend maatwerk zwembad afdekking in een 500 micron dik folie met geo bubbel noppen al vanaf ca. € 12.65- / m² all-in.

Onze levertijd gemiddeld ca. 2 weken!

Een zwembad afdekking

Zwembad afdekking met noppenfolie is een budget vriendelijker alternatief zeker in vergelijking met een lamellensysteem. Een slimme investering waar u minimaal 6 -7 jaar plezier van heeft en zichzelf terug verdiend. Groot voordeel van zwembad noppenfolie als zomer zeil is dat maatwerk mogelijk is. Maatwerk is mogelijk exact op maat gemaakt met thermisch lassen en de randen omzoomd, desgewenst afgewerkt met ringen om met uw oprolmechanisme de folie gemakkelijk op te halen.

Alle vormen zwembad afdekking; ovaal, cirkels, rechthoek (ook grote afmetingen > 10 meter), met romeinse trap, ellips zijn mogelijk.

GEO BUBBEL uitvoering in diverse varianten reeds vanaf € 12,65- / m² inclusief btw. 500 micron dikte.

Exact op maat gemaakt met thermisch lassen en de randen omzoomd, omzooming met erg sterk 600 grams zwaar PVC zeil in de kleur van de noppenfolie. Een omzoom rand dubbel (onder en boven) van een 5 cm voor extra stevigheid of een uiterlijk nette afwerking. Desgewenst afgewerkt met RVS ringen om met uw oprol mechanisme de folie gemakkelijk op te halen.

Snelle levertijden binnen 12/14 werkdagen uitgeleverd.

Stuurt u een email naar; info@packingsupport.be voor een offerte op maat.